Потрошувачка кошничка

1Изберете услуга

Нема пронајдено услуги

{{webHostingGroup.name}}

2Изберете корисник

{{webHostingPackage.name}}

3Избери домен

{{domainResults.domainname}} Доменот е слободен {{domainResults.domainname}} Can transfer {{domainResults.domainname}} Can't transfer {{domainResults.domainname}} Активен {{firstDomainRegPeriod}}
Tên miền của bạn không thể đăng ký, bạn có thể thử tên miền khác hoặc chọn các tên miền chúng tôi gợi ý bên dưới
{{domainResults.domainname}}

Доменот е слободен Can transfer Can't transfer Активен

Бесплатна регистрација на домен се однесува само на следните екстензии : {{cartData.freedomaintlds}}

{{stepLabel+1}} Промени дополнителни опции за услугата

Конфигурација на сервер

Назив на хостинг:
NS1 назив:
NS2 назив:
Root лозинка:

ОПЦИИ ЗА КОНФИГУРАЦИЈА

Оваа услуга има дополнителни опции. Изберете подолу за да ја надополните вашата нарачка.
{{configoption.optionname}}:
{{configoption.optionname}}:

{{configoption.optionname}}:

{{configoption.options[0].name}} x

Задолжителни дополнителни прашања

Оваа услуга бара некои дополнителни информации од Вас за да се овозможи вашата нарачка.
{{customfield.name}}:
{{customfield.description}}

Домени

Домен {{dm.num + 1}} - {{dm.domain}}
{{dm.regperiod}} год.
{{adf.domainfieldname}} : {{adf.domainfield}}

{{addon.name}}

{{addon.description}}

{{addon.name}}

{{addon.pricing}}

{{stepLabel+2}}КОНФИГУРАЦИЈА НА ДОМЕН ЗА РЕГИСТРАЦИЈА

{{domain.domain}} ({{domain.regperiod}} год. )
Има хостинг пакет Нема хостинг пакет! Кликнете за да додадете

ЕПП код
За овластување на овој код треба да биде дозволено од тековниот регистрар МАРнет
DNS менаџмент {{domain.dnsmanagementprice}}
Препрати е-пошта {{domain.emailforwardingprice}}
ID заштита {{domain.idprotectionprice}}

{{field.domainfieldname}}:

Именски опслужувачи

Внесете ги подолу сопствените именски опслужувачи кои ќе ги користите за домените, во спротивно домените ќе ги превземат нашите именски опслужувачи за хостирање на истите.

NS1:
NS2:
NS3:
NS4:
NS5:

1Услуга по домен

{{domainResults.domainname}} Доменот е слободен {{domainResults.domainname}} Can transfer {{domainResults.domainname}} Can't transfer {{domainResults.domainname}} Активен {{firstDomainRegPeriod}}
Tên miền của bạn không thể đăng ký, bạn có thể thử tên miền khác hoặc chọn các tên miền chúng tôi gợi ý bên dưới
{{domainResults.domainname}}

Доменот е слободен Can transfer Can't transfer Активен

Бесплатна регистрација на домен се однесува само на следните екстензии : {{cartData.freedomaintlds}}

2КОНФИГУРАЦИЈА НА ДОМЕН ЗА РЕГИСТРАЦИЈА

{{domain.domain}} ({{domain.regperiod}} год. )
Има хостинг пакет Нема хостинг пакет! Кликнете за да додадете

ЕПП код
За овластување на овој код треба да биде дозволено од тековниот регистрар МАРнет
DNS менаџмент {{domain.dnsmanagementprice}}
Препрати е-пошта {{domain.emailforwardingprice}}
ID заштита {{domain.idprotectionprice}}

{{field.domainfieldname}}:

Именски опслужувачи

Внесете ги подолу сопствените именски опслужувачи кои ќе ги користите за домените, во спротивно домените ќе ги превземат нашите именски опслужувачи за хостирање на истите.

NS1:
NS2:
NS3:
NS4:
NS5: