Review your cart

Конфигурација на услугата

{{productInCartData.productinfo.groupname}} - {{productInCartData.productinfo.name}}

Услугата која ја одбравте ги има следниве опции

Период
БЕСПЛАТНО! {{productInCartData.productinfo.pricingonetime}} Еднократно

Конфигурација на сервер

Назив на хостинг:
NS1 назив:
NS2 назив:
Root лозинка:

ОПЦИИ ЗА КОНФИГУРАЦИЈА

Оваа услуга има дополнителни опции. Изберете подолу за да ја надополните вашата нарачка.
{{configoption.optionname}}:
{{configoption.optionname}}:

{{configoption.optionname}}:

{{configoption.options[0].name}} x

Задолжителни дополнителни прашања

Оваа услуга бара некои дополнителни информации од Вас за да се овозможи вашата нарачка.
{{customfield.name}}:
{{customfield.description}}
Промени дополнителни опции за услугата Дополнителни опции се достапни за овој сервис. Ве молиме изберете и нарачајте.

{{addon.name}}

{{addon.description}}

{{addon.name}}

{{addon.pricing}}

КОНФИГУРАЦИЈА НА ДОМЕН ЗА РЕГИСТРАЦИЈА

Подолу можете да ги конфигурирате имињата на домени во вашата кошничка, изборот на дополнителни опции, обезбедување на потребни информации и дефинирање на серверите кои ќе ги користат.

Именски опслужувачи

Внесете ги подолу сопствените именски опслужувачи кои ќе ги користите за домените, во спротивно домените ќе ги превземат нашите именски опслужувачи за хостирање на истите.

NS1:
NS2:
NS3:
NS4:
NS5:

{{domain.domain}} ({{domain.regperiod}} год. )
Има хостинг пакет Нема хостинг пакет! Кликнете за да додадете

ЕПП код
За овластување на овој код треба да биде дозволено од тековниот регистрар МАРнет
DNS менаџмент {{domain.dnsmanagementprice}}
Препрати е-пошта {{domain.emailforwardingprice}}
ID заштита {{domain.idprotectionprice}}

{{field.domainfieldname}}:

Потрошувачка кошничка

Дополнителни опции
Износ
Cycle
Дополнителни услуги

{{product.productinfo.name}}
{{product.domain}} {{product.pricingtext}} / {{product.billingcycle}}
» {{configoption.name}} :
{{configoption.option}} ДА НЕ {{configoption.qty}} x {{configoption.option}}

{{product.addons.length}} Дополнителни опции

{{product.pricingtext}} {{product.billingcycle}} (Пропорционално {{product.proratadate}})
{{product.billingcycle}}
» {{addon.name}} {{addon.pricingtext}}
{{addon.pricingtext}}

{{addon.name}} {{addon.pricingtext}}
{{addon.productname}} - {{addon.domainname}}

{{addon.pricingtext}}

Услуга по домен Трансфер на домен
{{domain.domain}} {{domain.price}} / {{domain.regperiod}} год.
» DNS менаџмент

» Препрати е-пошта

» ID заштита

{{domain.price}} {{domain.regperiod}} год.
{{domain.regperiod}} год.

Обнова на домен
{{domain.domain}} {{domain.price}} / {{domain.regperiod}} год.
» DNS менаџмент

» Препрати е-пошта

» ID заштита

{{domain.price}} {{domain.regperiod}} год.
{{domain.regperiod}} год.
Вашата потрошувачка кошничка е празна!

ИЗНОС НА НАРАЧКАТА

Вкупно:
{{myData.subtotal}}
Попуст:
{{myData.discount}}
{{myData.taxname}}:
{{myData.taxtotal}}
[{"file": "viewcart","cartitems":"0","products": [ ], "addons":[ ], "domains":[ ], "renewals":[ ], "subtotal":"$0.00 USD", "aff_ref_code":"", "aff_ref_code_type":"", "aff_discount": "", "promotioncode":"","promotiondescription":"0 Еднократно Попуст", "discount":"$0.00 USD ","taxrate":"10.00", "taxname":"Thuế và phí","taxtotal":"$0.00 USD","taxrate2":"0","taxname2":"", "taxtotal2":"$0.00 USD","total":"$0.00 USD"}]